Vi intruducerar senaste modellen i PEAK Sprint serien – PEAK Sprint Flex.

En USA-Inspirerad tävlingssulky med slimmade skalmar i lammellimmad ask eller kolfiber som ger perfekt körstabilitet.  Alla skalmar har 5 års garanti. Den svängda yttergaffeln skapar maximal framåt-drivande kraft för tuffa upploppsstrider. Tre höjder är standard och går att specialanpassa måtten efter dina önskemål. Sidostänger som standard gör att kusken lätt kan parrera hästens rörelser. Går att få med vanliga ekerhjul eller Amerikanska specialhjul.

Grafströms Peak Sprint tar dig till nya höjder. En USA-inspirerad tävlingssulky med slimmade skalmar av lamellimmad ask som ger perfekt svikt och har 5 års garanti. Sidostänger som standard gör att kusken lätt kan parrera hästens rörelser. Hjulen är extra lättrullade med specialframtagna lager och har slimmade hjulgafflar för extra säkerhet. Som en ytterligare nyhet har Big Sprint helt nyutvecklade fotstegplattor med ett klackstöd för en bättre säkerhet och bekvämlighet.

BiG Sprint är en USA-inspirerad modell utvecklad för för de riktigt snabba loppen.

Sprint Safety

Tävlingssulkyn som har fokus på säkerhet. Vagnen har en extra säkerhetsbygel mellan häst och kusk och tack vare stabil och säker konstruktion tål bygeln och vagnen rejäl belastning utan att störa vare sig häst eller kusk.

Sprint

Vår förstklassiga tävlingssulky som är en riktig storsäljare. Vagnen är helt svensktillverkad och har genom gediget hantverk och nya idéer utvecklats till en av marknadens lättaste och slitstarkaste